Πάθος για Καινοτομία​

Η Clinita προσφέρει τα πιο καινοτόμα και υψηλής απόδοσης μηχανήματα, δερμογράφους και πιο ασφαλή χρώματα για Ημιμόνιμο Μακιγιάζ και Ιατρικό Τατουάζ

Μακράς διάρκειας χρώματα, με πιστοποίηση ασφάλειας, συμβατά με τους νέους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς EU Reach! Κλιβανιζόμενοι και δυνατοί δερμογράφοι, αθόρυβα και ακριβή συστήματα βελόνων είναι μόνο κάποια από χαρακτηριστικά που έκαναν διεθνούς φήμης τεχνίτες να επιλέξουν την Clinita σαν συνεργάτη τους.

Η μέθοδος εφαρμογής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, που δημιούργησε η Rita Molinaro, ήταν το πρώτο πρωτόκολλο που εγκρίθηκε από την Εθνική Τοπική Μονάδα Υγείας (Asl 9 Treviso) και αποτελεί το αντικείμενο του μοναδικού Master of Medical Dermopigmentation in Breast Unit.

Η πιλοτική μελέτη που εκπονήθηκε και η επιστημονική έκθεση που συντάχθηκε, εφαρμόζοντας το πρωτόκολλο σε περισσότερους από 300 ανοσοκατασταλτικούς ασθενείς, που υποβλήθηκαν σε θεραπεία και υποβοηθήθηκαν με παρακολούθηση 6 ετών, δεν έδειξαν απολύτως καμία επιπλοκή.

 

Rita Molinaro

Το PMU είναι τέχνη, επιστήμη και ψυχή…

Η Rita Molinaro, πρόεδρος της Clinita, PMU Artist τα τελευταία 21 χρόνια, product manager στον τομέα της κοσμετολογίας και με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς Make Up & PMU, δημιούργησε μια καινοτόμο μέθοδο εφαρμογής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, που βασίζεται τόσο στη χρήση εξαιρετικών, καινοτόμων και τελευταίας γενιάς προϊόντων, όσο και την εξέλιξη των δεξιοτήτων του Tattoo Artist.

Εισηγήτρια στα μεγαλύτερα επιστημονικά συνέδρια PMU και ιδρύτρια του European Society on the Research of Pigments and Tattoo Methods.

Κωνσταντίνα Μιχάλη

Για εμάς προέχει η ποιότητα και η ασφάλεια

Η Κωνσταντίνα Μιχάλη είναι εξειδικευμένη εκπαιδεύτρια και τεχνίτρια PMU & Medical Tattoo, έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρία και αναγνώριση στο χώρο. Έχει συμμετάσχει σαν ομιλήτρια σε Online συνέδρια.

Είναι ιδιοκτήτρια της PMU κλινικής και Ακαδημίας MicroWonders στην Αθήνα. Έχοντας ιδιαίτερη εμμονή με την ποιότητα και την ασφάλεια στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ και του ιατρικού τατουάζ, επέλεξε να είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της καινοτόμας εταιρείας Clinita – Clinical Tattooing System στην Ελλάδα.

Εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της, σε Ελλάδα και εξωτερικό για να παρέχει ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις. Επιπλέον κατέχει τον τίτλο της πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας ενηλίκων από το Πάντειον Πανεπιστήμιο.