Δερμογράφοι

Οι δερμογράφοι της Clinita είναι η ιδανική και ευέλικτη λύση για οποιαδήποτε εφαρμογή και για όλους τους τύπους δέρματος.

Η Clinita εισάγει μια νέα μέθοδο εφαρμογής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ που βασίζεται στη χρήση τελευταίας γενιάς, ισχυρών κλιβανιζόμενων δερμογράφων και αποστειρωμένων χρωστικών. Το αποτέλεσμα μιας συνεχούς έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας αγοράς PMU.

Το πρωτόκολλο θεραπείας της Clinita δίνει προτεραιότητα στην πλήρη στειρότητα του χώρου εργασίας: Η μέθοδός μας αντιπροσωπεύει τη μέγιστη εξέλιξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων του PMU Artist με στόχο τη διασφάλιση της μέγιστης ασφάλειας για τον πελάτη και την πιο ολοκληρωμένη ψυχική ηρεμία για τους επαγγελματίες.

Δερμογράφος Pod

Δερμογράφος για PMU, Skull micropigmentation και Microneedling που λειτουργεί με κάψουλες βελόνας. Μικροκινητήρας Maxon 5W. Σχεδόν αθόρυβο και χωρίς δόνηση. Ο πιο μικρός και ελαφρύς δερμογράφος. Η ειδική μεμβράνη στο σημείο υποδοχής της κάψουλας, απομονώνει εντελώς τον δερμογράφο από κάθε πιθανή επιμόλυνση που μπορεί να προέρχεται είτε από την βελόνα, είτε από την κάψουλα.(backflow crosscontamination).

Δερμογράφος I-Run

Το I-Run είναι ο νέος δερμογράφος της Clinita, προορισμένος να φέρει την επανάσταση στον τρόπο εφαρμογής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ,. Είναι το ιδανικό εργαλείο για PMU, Ιατρικό Τατουάζ, Scalp micropigmentation (ειδικό tattoo για το τριχωτό της κεφαλής) και microneedling , εξαιτίας της μεγάλης ποικιλίας των κεφαλών βελόνας Glove (17 μεγέθη). Απόλυτα καλοσχηματισμένες τριχούλες, βελούδινες σκιάσεις και υπέροχα pixels.

Δερμογράφος I-Fly

Το I-FLY είναι ο πρώτος ασύρματος δερμογράφος της Clinita για PMUScalp Tattoo, βιοαναζωογόνηση και ενεργοποίηση κολλαγόνου και Artistic Tattoos. Συνοδεύεται από 2 μπαταρίες, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα με απόλυτη ελευθερία κινήσεων.