Δερμογράφος I-Run

Το I-Run είναι ο νέος δερμογράφος της Clinita, προορισμένος να φέρει την επανάσταση στον τρόπο εφαρμογής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ.

Απόλυτα καλοσχηματισμένες τριχούλες, βελούδινες σκιάσεις και υπέροχα pixels. Άπειρη ισχύς ακόμα και στις χαμηλότερες ταχύτητες. Δούλεψε καθαρά ακόμα και μετά το πρώτο πέρασμα, με μηδενική καταπόνηση για το δέρμα και μέγιστη διατήρηση της χρωστικής κατά την επούλωση.

Είναι το ιδανικό εργαλείο για PMU, Ιατρικό Τατουάζ, Scalp micropigmentation (ειδικό tattoo για το τριχωτό της κεφαλής) και microneedling , εξαιτίας της μεγάλης ποικιλίας των κεφαλών βελόνας Glove (17 μεγέθη). Η ειδική μεμβράνη στο σημείο υποδοχής της κάψουλας, απομονώνει εντελώς τον δερμογράφο από κάθε πιθανή επιμόλυνση που μπορεί να προέρχεται είτε από την βελόνα, είτε από την κάψουλα (backflow crosscontamination).

Ο ιδανικότερος συνδυασμός δύναμης και άνεσης, με βάρος μικρότερο από 45g είναι ο απόλυτος δερμογράφος για μεγάλες χρονικά εφαρμογές. Ο μηχανισμός Maxon DCX12, ειδικά σχεδιασμένος για την Clinita και το PMU, κάνει το I-Run το πιο δυνατό μηχάνημα της αγοράς. 

Φτιαγμένο από πολύτιμα μέταλλα και υψηλής απόδοσης ηλεκτρονικά που επιτρέπουν στο I-Run να έχει ασυναγώνιστη απόδοση ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες, μειώνοντας τους τραυματισμούς και τον ερεθισμό του δέρματος, επιτρέποντας καλύτερη εμφύτευση χρωστικής και μέγιστη απόδοση χρώματος μετά την επούλωση.

3.0mm cam excursion (έξοδος βελόνας). Ιδανικό για τέλειες τρίχες και σκίαση. Μοναδικός δερμογράφος για Ιατρικό τατουάζ και διορθώσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα δέρματα. Υποστηρίζει μεγάλη γκάμα σε βελόνες MicroNeedling.

Η ειδική μεμβράνη στο σημείο υποδοχής της κάψουλας, απομονώνει εντελώς τον δερμογράφο από κάθε πιθανή επιμόλυνση που μπορεί να προέρχεται είτε από την βελόνα, είτε από την κάψουλα (backflow crosscontamination).

Βελόνες Glove

Αποστειρωμένες βελόνες μίας χρήσης από χειρουργικό ατσάλι. Παρέχουν ασφάλεια, ακρίβεια και απόλυτο έλεγχο. Πιστοποιημένα CE και σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα που ορίζονται για τις βελόνες δερματοστιξίας. Συμβατές με τους δερμογράφους I-RUN  και POD.