Δερμογράφος Pod

Δερμογράφος για PMU, Scalp micropigmentation (ειδικό tattoo για το τριχωτό της κεφαλής) και microneedling, λειτουργεί με σύστημα κάψουλας με βελόνα.

Μικροκινητήρας Maxon 5W. Σχεδόν αθόρυβο και χωρίς δόνηση. Ο πιο μικρός και ελαφρύς δερμογράφος. Η ειδική μεμβράνη στο σημείο υποδοχής της κάψουλας, απομονώνει εντελώς τον δερμογράφο από κάθε πιθανή επιμόλυνση που μπορεί να προέρχεται είτε από την βελόνα, είτε από την κάψουλα (backflow crosscontamination). Σύστημα γρήγορης εφαρμογής για τις κάψουλες βελόνας HP.

Ειδικός μηχανισμός με ρυθμίσεις εξόδου για βελόνες υψηλής ακρίβειας. Σύστημα γρήγορης εφαρμογής για τις κάψουλες βελόνας της Clinita.

Συγκεκριμένη ρύθμιση για Scalp Micropigmentation.

Το Pod είναι εξοπλισμένο με ειδική μεμβράνη στο σημείο υποδοχής της κάψουλας, απομονώνει εντελώς τον δερμογράφο από κάθε πιθανή επιμόλυνση που μπορεί να προέρχεται είτε από την βελόνα, είτε από την κάψουλα (backflow crosscontamination).

Το λογισμικό της συσκευής έχει ειδικές ρυθμίσεις ώστε να ενεργοποιείται η λειτουργία  MICRONEEDLING  με τη μέγιστη ακρίβεια και υψηλότερη απόδοση. Το Pod δέχεται δυο βελόνες ειδικά σχεδιασμένες για microneedling, η μία τεχνολογίας “nano”.

Η λαβή είναι άνετη, εργονομική και σχεδιασμένη για το απόλυτο κράτημα, αλλά και με το ιδανικό μέγεθος ώστε να αποφεύγονται ασθένειες που εμφανίζονται σε τεχνίτες. Η απόλυτη  ισορροπία του αποτρέπει την υπερκόπωση των χεριών ακόμα και μετά από πολλές ώρες εργασίας.

Βελόνες High Performance

Λιγότερα περάσματα, μικρότερος ερεθισμός στο δέρμα, ακρίβεια στην εμφύτευση της χρωστικής, είναι τα αποτελέσματα της χρήσης των βελονών HP (High Performance) από την Clinita. Συμβατές με τον δερμογράφο POD.

Βελόνες Glove

Αποστειρωμένες βελόνες μίας χρήσης από χειρουργικό ατσάλι. Παρέχουν ασφάλεια, ακρίβεια και απόλυτο έλεγχο. Πιστοποιημένα CE και σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα που ορίζονται για τις βελόνες δερματοστιξίας. Συμβατές με τους δερμογράφους I-RUN και POD.