2η Βάση για Pulse

δημιούργησε χωρίς όρια

Αξεσουάρ σχεδιασμένο για να σας επιτρέπει να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά, συνδέοντας δυο δερμογράφους ταυτόχρονα στο Pulse.

Το Clinita Pulse είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες για τη προσαρμογή δύο εντελώς ανεξάρτητων δερμογράφων, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο εγκατάστασης και ρύθμισης κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας και επιτρέποντας συνδυασμό τεχνικών. Η βάση είναι κατασκευασμένη από αεροναυπηγικό κράμα αλουμινίου, η ιδανική βάση για αριστερόχειρες.

Δερμογράφος Pod

Δερμογράφος για PMU, Skull micropigmentation και Microneedling που λειτουργεί με κάψουλες βελόνας. Μικροκινητήρας Maxon 5W. Σχεδόν αθόρυβο και χωρίς δόνηση. Ο πιο μικρός και ελαφρύς δερμογράφος. Η ειδική μεμβράνη στο σημείο υποδοχής της κάψουλας, απομονώνει εντελώς τον δερμογράφο από κάθε πιθανή επιμόλυνση που μπορεί να προέρχεται είτε από την βελόνα, είτε από την κάψουλα.(backflow crosscontamination).

Δερμογράφος I-Run

Το I-Run είναι ο νέος δερμογράφος της Clinita, προορισμένος να φέρει την επανάσταση στον τρόπο εφαρμογής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ,. Είναι το ιδανικό εργαλείο για PMU, Ιατρικό Τατουάζ, Scalp micropigmentation (ειδικό tattoo για το τριχωτό της κεφαλής) και microneedling , εξαιτίας της μεγάλης ποικιλίας των κεφαλών βελόνας Glove (17 μεγέθη). Απόλυτα καλοσχηματισμένες τριχούλες, βελούδινες σκιάσεις και υπέροχα pixels.

Pulse

To Pulse είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες.

Ιδανικό για PMU, Ιατρικό Τατουάζ, Scalp micropigmentation (ειδικό tattoo για το τριχωτό της κεφαλής), microneedling και για tattoo artists.